nieuws

L-400 besteller biedt comfort van een personenwagen

bouwbreed Premium

De Mitsubishi L-400 bestelwagen is tot het einde van dit jaar leverbaar met een dubbele cabine, zonder dat hier extra kosten worden berekend. Hierdoor is deze populaire, grijsgetekende besteller geschikt voor het vervoer van vijf personen. Het passagierscompartiment en de laadruimte van de L-400 zijn goed toegankelijk via de grote achterklep en de twee schuifdeuren. Door de goede zitpositie en de uitgebreide standaarduitrusting biedt de L-400 het comfort van een personenwagen. Standaard is de wagen voorzien van stuurbekrachtiging, in hoogte verstelbaar stuur en een volledig instelbare bestuurdersstoel. Het lage geluidsniveau draagt bij aan het comfort.

Mitsubishi heeft een naam op te houden op het gebied van veiligheid, en dat geldt ook voor de uitvoering met dubbele cabine. Hierbij valt te denken aan de voorin geplaatste motor, de veiligheidsstuurkolom, de kreukelzones en de stalen balken in de portieren. De GL-versies zijn bovendien voorzien van een ABS remsysteem. Het Load Sensing Proportioning Valve (LSPV) systeem, dat de benodigde remkracht automatisch afstemt op het gewicht van de lading, draagt ook bij aan de veiligheid.

De L-400 met dubbele cabine is leverbaar in twee motorversies: een 2,5 turbodiesel met een vermogen van 87 pk en een maximum koppel van 210 NM, en een 2.0 benzinemotor met multipointinjectie. Deze laatste levert een maximum vermogen van 113 pk en heeft een koppel van 165 Nm.

Reageer op dit artikel