nieuws

Ittervoort

bouwbreed Premium

In het artikel – Productie Ittervoort inzet geding – (Cobouw 16 november jongstleden) staan enkele onjuistheden, waardoor onze integriteit in twijfel kan worden getrokken.

Wij hebben de besturing geleverd voor de betoncentrale Ittervoort, waarin softwarematig een begrenzing werd aangebracht met betrekking tot de maximale uur-capaciteit.

De broncode van deze software bevindt zich bij ons bedrijf en kan niet gewijzigd worden door personeel van de BC-Ittervoort. De gecompileerde versie van deze broncode is in de besturing geplaatst in de vorm van een binaire code (eproms). Het personeel van de BC-Ittervoort kan deze evenmin wijzigen.

Het is zodoende onjuist dat de procescomputer van de BC-Ittervoort online is verbonden met onze computer te Eibergen, en dat er door ons procesgegevens van de BC-Ittervoort worden bewaard.

De insinuatie dat er met de software kan worden geknoeid is geheel voor rekening van de heer Bakker. Dat geldt ook voor de opmerking dat een extra knop ingebouwd zou zijn om de aanvoer toch door te laten gaan.

Mocht men er bij BC-Ittervoort in geslaagd zijn om de door ons geprogrammeerde beperking te omzeilen (op welke wijze dan ook), dan hebben wij daarin part nog deel.

In de onderlinge conflict- en concurrentiesituatie tussen beide belanghebbenden wensen wij ons evenmin te mengen. –

Th.R. Jonker, directeur Jonker Elektrotechnische Bedrijfsautomatisering BV, Eibergen

Reageer op dit artikel