nieuws

Fris met buien

bouwbreed

Geen wonder dat er sprake is van wateroverlast, de grond is geheel verzadigd. We hebben nog steeds te maken met depressies. Ook deze week blijven we onder invloed van storingen. De bovenlucht wordt wel steeds kouder en dat betekent dat er maar iets hoeft te gebeuren of er valt natte sneeuw. De maxima liggen deze week tussen de 8 en 11 – C. In de nachten is het 3 tot 6 – C, alleen waar het opklaart en het windstil wordt, kan het tot vorst aan de grond komen. Tegen het weekeinde is het onzeker of het echt winters wordt met een paar graden vorst, of dat we weer te maken krijgen met regen en wind.

Regio noord: Half tot zwaar bewolkt en kans op een bui. Maxima circa 9 – C. De westenwind is meest matig, in het Waddenkust af en toe krachtig.

Regio oost: Half tot zwaar bewolkt en kans op een bui. Maxima circa 10 – C. De westenwind is matig.

Regio zuid: Eerst nog een opklaring, later vanuit het zuiden kans op regen. Maxima circa 10 – C. De westenwind is matig.

Regio west: Half tot zwaar bewolkt en kans op een bui. Maxima circa 10 – C. De westenwind is matig tot krachtig.

Maandag zon onder: 17.08 uur

Dinsdag zon op: 7.37 uur

Reageer op dit artikel