nieuws

Begerenswaardige FGH Vastgoedprijs 1998

bouwbreed

Je hoort er in de vastgoed- en bouwwereld pas bij als je door FGH Bank wordt uitgenodigd voor haar tweejaarlijkse feestje. In de betonnen catacomben van de RAI reikt de vastgoedbank dan een prijs uit voor het beste stukje vastgoed. In een wervelende show wist A. Thewessen, algemeen directeur Kantoren Fonds Nederland (midden), zijn project op de eerste plaats te krijgen. Het WTC Amsterdam Airport versloeg op punten een renovatieproject van Provastgoed.

De show, met dames in lange zware jurken en het cabaret van Niet Uit ’t Raam (NUR), is slechts bijzaak. Na de uitreiking stort het gezelschap van erg veel mannen en veel te weinig vrouwen zich op de happen en ’t bier. Netwerken en nog eens netwerken is dan het adagium. De ober (linksboven) krijgt het bier niet aangesleept, mede doordat de Haagse wethouder Noordanus en Blauwhoed-ontwikkelaar Van Leeuwen (linksonder) praten over de ‘Mipim-wethouders-stedenreis van 1999’.

Alvorens in maart naar de vastgoedbeurs in Cannes te reizen organiseert een aantal invloedrijke ontwikkelaars voor de wethouders van de grote steden een trip naar een belangrijke Europese stad.

“Een eervolle vermelding, dat is toch een soort van trap na,” zeiden de drie cabaretiers van NUR. De snijdende opmerking bracht eigenaar Schroder van Provastgoed echter niet uit balans. Hij liet zich in ieder geval uitgebreid feliciteren (rechtsonder), terwijl lid raad van bestuur Bam Groep, J. van Oosten (op de foto uiterst rechts) lachend toekijkt.

Uitgenodigd worden bij de poloparty van drs. C. Zadelhoff (rechtsboven) is een ultieme wens voor veel van de mensen bij het FGH-feest.

Tussen de haringparty, de FGH Vastgoedprijs en het kasteelfeestje van Bouwfonds staat de Zadelhoff nummer een. Terwijl de boomslang makelaar zijn arm op de schouder van Caransa legt, stevent de winnende bouwer van het WTC Schiphol, Steinebach (NBM-Amstelland), lachend voorbij J. Voerman van de Fortress Groep.

Reageer op dit artikel