nieuws

Termijn verlengd voor subsidie zonnestroom

bouwbreed Premium

sittard – Het Ministerie van Economische Zaken investeert dit jaar ruim vijftig miljoen gulden in zonne-energie. Ook een groot deel van de in het regeerakkoord vastgelegde tachtig miljoen voor duurzame energie, gaat naar zonne-energiesystemen.

Bij Novem kan tot uiterlijk 30 november subsidie worden aangevraagd binnen het Nederlandse Onderzoeksprogramma Zonnestroom voor 1998. In verband met de verlate publicatie in de Staatscourant is dat twee maanden later dan oorspronkelijk gepland. Voor 1998 is 31 miljoen beschikbaar voor subsidies en opdrachten. Voor marktintroductieprojecten is maximaal 25 procent subsidie beschikbaar, voor demonstratieprojecten is dat maximaal veertig procent, voor praktijkexperimenten loopt het percentage op tot veertig tot vijftig.

Reageer op dit artikel