nieuws

Perioden met regen

bouwbreed Premium

Dit jaar is hard op weg recordnat te worden. In De Bilt is tot nu toe circa 970 millimeter gevallen, normaal is 803. Daar zitten we nu al ruim boven. De kans is zeer groot dat dit jaar het op drie na natste jaar wordt sinds 1849. Vallen november en december ook nat uit dan komen we dicht bij de eerste plaats. De komende dagen verandert er weinig, vandaag stevige buien, in het weekeinde nu en dan regen. De meeste regen lijkt bestemd voor het zuiden. Volgende week sterk wisselvallig met regelmatig regen, wel dalen de middagtemperaturen geleidelijk naar 8 tot 10 graden.

Regio noord: Buien, mogelijk met onweer en hagel. Windstoten. Maxima 9 graden. De noordwestenwind is krachtig, aan de Waddenkust hard tot stormachtig.

Regio oost: Eerst bewolkt en regenachtig, later kans op een bui, mogelijk met onweer en hagel. Maxima 10 graden De noordwestenwind is krachtig.

Regio zuid: Eerst flink wat regen. Maxima rond 10 graden. De noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, in Zeeland hard tot stormachtig.

Regio west: Enkele buien, met kans op onweer en hagel en zware windstoten. Maxima 10 graden. De noordwestenwind is krachtig tot stormachtig.

Vrijdag zon onder: 17.14 uur

Maandag zon op: 7.35 uur

Reageer op dit artikel