nieuws

Opportuniteitstoets

bouwbreed Premium

Waren Nederlanders echt slim, dan waren ze natuurlijk weggebleven uit de moerasdelta die nu Holland heet. Er is te leven maar er moet veel voor worden gepompt. Kost een hoop geld en steeds dat optrekkend vocht is niet goed voor het humeur.

Waren Nederlanders echt slim, dan waren ze natuurlijk nooit begonnen aan het overloopbeleid. Purmerend, Huizen, Zoetermeer. Er is te leven maar er moet veel voor worden gereisd. Kost een hoop geld en steeds die files zijn niet goed voor het humeur.

Waren Nederlander echt slim, dan begingen ze nu niet hun derde planologische ongeluk. Met Betuwelijn, rare hsl-tunnels en Schiphol. Kost een hoop geld en steeds die door-emmerende discussies zijn ook niet goed voor het humeur.

En dan stelt die minister die er in Paars I een potje van heeft gemaakt voor om al die discussies nog eens over te doen. We zijn echt niet wijs.

Reageer op dit artikel