nieuws

Onstuimigheid troef

bouwbreed Premium

De temperatuurverschillen in Europa zijn de afgelopen dagen verder toegenomen. Maandagmiddag werd in Palermo op Sicilie 30,0 gr. C geregistreerd. De andere kant van de medaille is de 19 gr. C vorst in het Zweedse Nikkaluokta. Temperatuurverschillen staan meestal aan de basis van toenemende depressie-activiteit. De komende tijd krijgen we dan ook te maken met een krachtige westcirculatie waarmee storingen naar het Noordzeegebied worden getransporteerd. Ze veroorzaken van tijd tot tijd regen en vooral veel wind. Op vrijdag kan het aan de kust stormen. Ook in het weekeinde is er stormgevaar.

Alle Regio’s: Overwegend veel bewolking en perioden met regen. Temperaturen zowel in de nacht als overdag tussen 13 en 17 gr. C. De zuidwestenwind is overland vrij krachtig tot krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer hard tot stormachtig. In de loop van de avond kan het aan de kust gaan stormen.

Woensdag zon onder: 18.32 uur

Donderdag zon op: 8.15 uur

Reageer op dit artikel