nieuws

Forke-veiling in Vlissingen

bouwbreed Premium

den haag – Vlissingen wordt de lokatie voor de tweede veiling van materieel, die het Amerikaanse veilinghuis Forke op 29 oktober houdt.

Forke Europe BV. is een nieuwkomer in Nederland. Jarenlang was alleen Ritchie Bros hier actief. Sterker nog, Ritchie groeide uiteindelijk uit tot de belangrijkste in zijn soort ter wereld. Forke koos voor Vlissingen als plaats voor de veiling, omdat de gemeente min of meer dezelfde faciliteiten heeft als de Maasvlakte of Moerdijk. De eerste veiling van Forke Europe werd deze zomer gehouden op de terreinen van ‘Haven 1095’. En met succes. Zo zelfs dat nog dit jaar een tweede kon worden georganiseerd.

Ten opzichte van de vorige veiling is het aantal ‘lots’ voor de veiling op 29 oktober a.s. toegenomen. Uitschieters zijn ruim veertig dumptrucks, bijna tweehonderd hydraulische rupsgraafmachines en twintig mobiele. Daarnaast is het hele palet compleet met onder meer dozers, wielladers, verdichtingsapparatuur, hoogwerkers crushers, verlichting, banden, kabels, vracht- en bestelwagens.

Reageer op dit artikel