nieuws

De familie Baksteen Word lid van Benno’s jongensclub, leve de PNL!

bouwbreed

Onze gezagvoerder heeft een Platform voor de Nederlandse Luchtvaart opgericht “omdat actievoerders een onevenredig grote greep op politiek en media hebben”. Moeder Baksteen verzon het logo: ‘platform’ met op de plaats van de f een leuk propellertje. Alsof we nog in de tijd van de tsjoek-tsjoek leven en Anthony Fokker op het weilandje Schiphol avonturiert met zijn Spin.

Verwend kreng, krijgt hij een nieuw vliegveld in zee van zestig miljard, of in Flevoland van dertig miljard of in ieder geval voor vijftien miljard nieuw asfalt op Schiphol, is Benno toch nog boos.

Met kinderlijke logica schrijft hij: “De geluidsproblemen zijn oplosbaar, maar alleen als erkend wordt dat luchtvaart gewoon bij de moderne samenleving hoort.” O zo, lekker puh. Vraagt vader Baksteen of het wat zachter kan, dan roept Benno van zolder dat de muziek HELEMAAL NIET HARD staat en wij ons niet zo moeten aanstellen.

Reageer op dit artikel