nieuws

Wedstrijd betonpompen op vakbeurs World of Concrete

bouwbreed

De betonvakbeurs World of Concrete USA werd dit jaar gehouden in Orlando, Florida. Het aantal bezoekers steeg tot het record van circa 60.000, het aantal exposanten tot 1076. Er was aandacht voor zowel heel kleine als zeer grote producten, van bevestigingsmiddelen en afstandhouders tot industriele buigmachines en 52 meter hoge betonpompen. Tijdens de World of Concrete werden drukbezochte ‘live’ demonstraties gegeven. Op de foto een wedstrijd betonpompen, waarbij vooral werd gekeken naar de veiligheid en de snelheid. Andere ‘Mega Demos’ gingen over het metselen met betonstenen, grouten en het coaten van betonconstructies. Cobouw heeft vandaag twee pagina’s met nieuws en trends van de World of Concrete.

Zie pagina 7 en 9

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels