nieuws

Er zit toekomst in ‘zeggen hoe het moet’

bouwbreed

De bouwprojectmanagementbureaus kunnen uitzien naar een zonnige toekomst. Er is niet of nauwelijks concurrentie te verwachten van andere partijen in het bouw- en huisvestingsproces. Dat blijkt uit het rapport ‘Bouwprojectmanagementbureau’s kijken naar hun toekomst’ van de Stichting Bouwresearch in Rotterdam.

De publicatie is gebaseerd op veertien interviews met de directies van bureaus voor bouwprojectmanagement. De gesprekken wijzen erop dat opdrachtgevers in de toekomst meer extern advies en begeleiding zullen vragen. Dat komt onder meer door de toenemende ingewikkeldheid van projecten.

Het rapport is te bestellen bij SBR, tel. 010 4114111 of e-mail Verkoop@Sbr.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels