nieuws

Vooralsnog weinig verbetering

bouwbreed

De zomer van 1998 was niet om naar huis te schrijven en met de nazomer wil het evenmin vlotten. In de tweede week van september blijft het wisselvallig. Aanvankelijk hebben we nog van doen met een uitloper van de voormalige orkaan Danielle (maandag enkele buien en vrij veel wind), later met een nieuwe depressie tussen Schotland en IJsland. De regen/buienkansen houden aan en de temperaturen komen waarschijnlijk niet meer boven de 20 gr. C. Ondertussen verschijnt boven Scandinavie een krachtig hogedrukgebied. Misschien knapt het weer dan op.

Regio Noord: Af en toe zon maar ook enkele buien. Maximumtemperaturen liggen rond 20 gr. C. Matige, in het Waddengebied een vrij krachtige wind uit zuidwestelijke richting.

Regio Oost: Kans op een bui, ook wat zon en middagtemperaturen van omstreeks 21 gr. C. Meest matige wind uit zuidwestelijke richting.

Regio Zuid: Af en toe zon maar ook een buienkans. De temperaturen komen uit op circa 21 gr. C en er waait een matige zuidwestenwind.

Regio West: Plaatselijk een bui, afgewisseld door zon. Maximumtemperaturen omstreeks 20 gr. C. De zuidwestenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.

Maandag zon onder: 20.13 uur

Dinsdag zon op: 7.00 uur

Reageer op dit artikel