nieuws

Vierkante spijlen sieren hekwerk

bouwbreed Premium

Heras heeft een nieuw hekwerk geintroduceerd met vierkante spijlen. Het hekwerk, Pegasus genoemd, heeft een strak uiterlijk en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm. De afstand tussen de spijlen is tien centimeter. De vierkante spijlen steken zowel door de onder- als door de bovenliggers.

Hekwerken van 150 centimeter of hoger hebben aan de bovenkant scherp afgeschuinde spijlen. Dat is een probaat middel tegen overklimmen. Bij hoogtes tot anderhalve meter zijn de spijlen aan de bovenzijde uit veiligheidsoverwegingen voorzien van een kunststof dop.

Aan elke staander is een stabilisatieblok gemonteerd. Het systeem heeft een poortenprogramma in dezelfde lijn, in enkele en in dubbele uitvoering. Er zijn zes standaardhoogten en vijf standaardkleuren.

Heras Nederland, Oirschot, telefoon 0499-551255.

Reageer op dit artikel