nieuws

‘Professionalisering slaat toe bij onderhoud vastgoed’

bouwbreed Premium

‘Professionalisering slaat toe bij onderhoud vastgoed’ is de kop boven een artikel in het septembernummer van Renovatie en Onderhoud. Opdrachtgevers willen steeds meer sturen op afstand en verlenen geen opdrachten meer die zijn gebaseerd op goede persoonlijke relaties. Ze eisen deskundigheid van hun aannemers en leveranciers, die daardoor ook nieuwe kansen krijgen. Kernpunt is volgens de auteurs van het artikel een functioneel gerichte samenwerking tussen alle partijen. Vervolgens moet een duidelijke aanpak worden gekozen met het bijbehorende instrumentarium. Over dat laatste aspect zal volgende maand een tweede artikel verschijnen.

Renovatie en Onderhoud, Ten Hagen en Stam, Den Haag, telefoon: (070) 3045700

Reageer op dit artikel