nieuws

NCD-groep neemt Excluton over

bouwbreed Premium

nieuwegein – De Excluton groep wordt overgenomen door de Nederlandse Cement Deelnemingsmaatschappij. Daarover bereikten de twee bedrijven afgelopen vrijdag overeenstemming.

Excluton behoudt zijn eigen naam en wordt geintegreerd in de divisie Beton van de NCD-groep.

Excluton BV is een grote partij op het gebied van betonnen (sier)bestratingen en heeft een jaaromzet van zo’n honderd miljoen gulden en 140 medewerkers. Het bedrijf heeft vestigingen in Druten, Waalwijk en Emmen. De vestiging in Druten is een van de grootste in zijn soort.

De NCD heeft achthonderd medewerkers en bereikt met de toelevering van bouwmaterialen en grondstoffen in Nederland een omzet van ruim zevenhonderd miljoen. Met de overname versterkt het bedrijf zijn positie op de Nederlandse markt voor betonproducten.

Reageer op dit artikel