nieuws

Multifunctionele rupstransporters

bouwbreed

maasland – Aan de serie rupstransporters van de Italiaanse fabrikant Messersi is een nieuw model toegevoegd: de CH-2/R. Deze machine kan worden uitgerust met benzinemotoren van 13 of 16 pk. De Messersi rupstransporters zijn hydrostatisch aangedreven machines . Kenmerk van deze kleine machines is hun veelzijdigheid. Veel opbouwmogelijkheden staan de gebruiker ter beschikking, zoals een laadbak, laadbak met zelflader, platte bak met neerklapbare schotten, grondbak, betonmixer, sneeuwploeg, hydraulische boor of een graafinstallatie. De machines zijn ook leverbaar met een Hydro Power installatie waardoor hydraulische hulpstukken zoals bijvoorbeeld een breekhamer, naast de machine gebruikt kunnen worden. Ook kan de machine worden uitgerust met een radiografische afstandsbediening.

Het bedrijfsgewicht van de CH-2/R is circa 600 kg. De basis laadbak heeft een (afgestreken) inhoud van 350 liter en een laadvermogen van 800 kg.

Inl. Frapona BV., Westgaag 60, 3155 DG Maasland. Te. 010 – 5914805.

Reageer op dit artikel