nieuws

Eerste klusvrouw gaat aan de slag

bouwbreed

den haag – De eerste klusvrouw is een feit. Silke Dettmann sluit zich namelijk aan bij de franchise-organisatie, De Klussenier. Haar gingen 127 mannelijke klus-collega’s voor. Haar eerste timmerwerk staat gepland op eind september in het midden van Nederland.

Persbericht De Klussenier: “Het is en blijft bijzonder dat een jonge vrouw van 33 jaar kiest voor een toch van oudsher, typisch mannelijk beroep. Want voor het metselen van een muurtje, plaatsen van een bad of toilet, of inzetten van een keuken draait Silke haar hand niet om. Juist voor kleine, precieze klussen excelleren vrouwen in nauwkeurigheid. Bij de offerte-aanvragen wordt door de klant verrast gereageerd als haar naam wordt genoemd. “Is dat een vrouw? Wat leuk.”

Op pag. 5: Klusbedrijf verovert eigen plek op de bouwplaats

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels