nieuws

De ‘Tilburg Moderne Industriestad Prijs’

bouwbreed

De ‘Tilburg Moderne Industriestad Prijs’ beleeft zijn eerste lustrum. De Brabantse stad beoogt met de competitie “bijzondere ontwikkelingen op gebied van met name architectuur en stedenbouw te stimuleren”. In Tilburg Magazine stelt wethouder Frits Horvers dat er geen gebrek is aan kandidaten. Als Tilburger zegt hij “verheugd te zijn over de vele initiatieven om bestaande gebouwen een vernieuwende functie aan de stad te geven. De stad wordt er leuker en vitaler door, zonder dat ergens het openluchtmuseum-effect dreigt”. In het blad worden de genomineerden voor de prijs van 1998 in beeld gebracht. Daartoe behoren de verbouwde Theresiakerk en het nieuwe hoofdbureau van de politie.

Tilburg Magazine, uitgeverij Gianotten BV, Tilburg, telefoon (013) 5425050

Reageer op dit artikel