nieuws

Wethouder Hardemeets van Heemstede

bouwbreed

Wethouder Hardemeets van Heemstede slaat dinsdag 25 augustus de laatste damwand van project Raadstede in zijn gemeente. Op de hoek van de Provincienlaan/Raadhuisstraat komt een complex met 18 drie- en vierkamer koopappartementen, een bedrijfsruimte en een parkeerkelder. Opvallend is een karakteristieke hoektoren, en de gevels zijn bekleed met metsel- en zinkwerk. Opdrachtgever is Arch+O. Ontwerp en realisatie zijn voor rekening van het Amsterdamse bureau HMArchitecten en bouwbedrijf M. de Wit uit Zaandam.

De Wierdijk in Noord-Holland stamt uit de late Middeleeuwen. Om het beheer van de beroemde dijk beter te stroomlijnen wordt 26 augustus een convenant ondertekend. De dijk wordt opgeknapt waarbij een deel wordt gereconstrueerd om de bijzondere bouwwijze te demonstreren. Het convenant is voor de komende tien jaar.

Reageer op dit artikel