nieuws

Flexibele endoscoop

bouwbreed Premium

Opticon Benelux heeft het leveringsprogramma van endoscopen uitgebreid met de flexibele inspectieset Opt 08-920. De set is ook in semi-flexibele uitvoering verkrijgbaar.

De endoscoop kan worden ingezet voor onder meer inspecties in spouwmuren, plafonds en luchtkanalen in de woningbouw. De set, die ook geschikt is voor interne inspecties van transmissies, machines, tandwielkasten en pompen, bestaat uit een flexibele (of semi-flexibele) beeld- en licht geleider met een in het handvat geintegreerde halogeen lichtbron van 20 Watt. De lichtbron wordt gevoed met verwisselbare batterijen. De set heeft een verwisselbare opzet-spiegelkop voor zijwaartse visie 90 graden en een rubberen oogschelp.

Opticon Benelux, telefoon 035-6953991, fax 035-6952988.

Reageer op dit artikel