nieuws

Eindelijk nieuwe huizen voor Drieborg

bouwbreed

drieborg – Na jaren van uitstel presenteert projectontwikkelaar Plegt Vos direct na de zomervakantie definitieve plannen voor woningbouw op de locatie van de voormalige skelterbaan in het Oost-Groningse dorp Drieborg. De bouwmaatschappij koopt de grond van de gemeente Reiderland en kan daarna beginnen met het bouwrijp maken van het terrein.

De artikel 12-gemeente Reiderland deed de laatste jaren diverse vergeefse pogingen om de voorfinanciering voor de aanleg van nutsvoorzieningen en het bouwrijp maken rond te krijgen. De plaatselijke vereniging Dorpsbelangen, die vele jaren geleden al een woningbouwplan voor de skelterbaan presenteerde, is blij dat Drieborg nu eindelijk vers bloed krijgt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels