nieuws

NAVAS bundelt secretariaten

bouwbreed

woerden – Na de zomervakantie verhuist het secretariaat van de Vereniging Terrazzo- en Vloerenbedrijven (VTV) van Woerden naar Veenendaal. Daar wordt intrek genomen in het pand aan Klovenier 1 van de Nederlandse Aannemers Vereniging van Afbouw- en Stukadoorswerken.

Dat is het directe gevolg van het voorstel de secretariaten samen te voegen, dat door de leden van beide werkgeversorganisaties werd aanvaard.

De nauwe samenwerking met behoud van elkaars identiteit is van de zijde van de VTV ingegeven. De vereniging is met 209 leden te klein om de belangenbehartiging op alle fronten even goed te kunnen uitvoeren.

Vooral op sociaal gebied is er zo veel aan de hand, dat het eenmanssecretariaat van de VTV dat amper kan bijhouden. Ook de steeds gecompliceerdere wet- en regelgeving heeft de VTV ertoe gebracht aansluiting te zoeken bij de stukadoors.

De NAVAS maakt van de gelegenheid gebruik het secretariaat van de Nederlandse Vereniging van Plafondbedrijven (NEVAP) in Haarlem, die eerder tot de NAVAS als afzonderlijke sectie toetrad, eveneens naar Veenendaal te laten verhuizen.

Reageer op dit artikel