nieuws

Houtwormpreventie en -bestrijding in een

bouwbreed

In de strijd tegen houtaantastende insecten brengt Flexchemie twee nieuwe producten op de markt. Deze zijn curatief toe te passen om hout te behandelen dat al is aangetast, maar als verduurzamingsmiddel kunnen ze die aantasting ook voorkomen.

De werkzame stof van Embasol Houtwormdood is permethrin en van Embasol Houtwormdood TR cyfluthrin. Beide beschermen ze het hout tegen aantasting door houtwormen, huisboktorren en lyctussen, terwijl de variant TR ook werkzaam is tegen termieten. De middelen kunnen binnen en buiten worden toegepast. Zij worden aangebracht door middel van strijken, spuiten, dompelen, drenken en boorgatimpregneren. Ook met behulp van de vacuum/drukmethode zijn goede resultaten te bereiken.

Inlichtingen: Flexchemie, Postbus 191, 2980 AD Ridderkerk.

Reageer op dit artikel