nieuws

Veel belangstelling voor Chasse Park

bouwbreed

breda – Ruim honderd opties zijn al genomen op de eerste honderddertig Singel- en Parkappartementen van het Chasse Park in Breda. De woningen zijn deze week in de verkoop gegaan.

Vooral de huizen van een half miljoen of meer vinden gretig aftrek, zo bleek afgelopen weekeinde. Zeker tweehonderd belangstellenden schaarden zich zaterdag en zondag om de maquette van het Chasse Park in het speciaal gebouwde infocentrum aan de Chassesingel. De eerste huizen van het Chasse Park, dat in totaal 650 woningen moet herbergen, zijn vrijwel allemaal al besproken. De vraagprijs van bijna een miljoen deert de mensen weinig. De grote ruimtestructuren van de nieuwe panden zijn voor de meesten het aantrekkelijkst. Ook de presentatie van het plan leverde een bijdrage aan het eerste succes, zo vinden veel kopers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels