nieuws

Snelle hydraulische momentsleutels

bouwbreed Premium

Enerpac komt met een nieuw programma momentsleutels. Dit kent twee typen sleutels; met aandrijfvierkant en zeskantaandrijving. Beide sleutels worden hydraulisch aangedreven en vragen een werkdruk van 800 bar. De SQD-lijn met aandrijfvierkant levert een maximum aandrijfmoment van 27.000 Nm bij maximale werkdruk. De sleutelserie loopt op van 3/4 tot 21/2 inch. De slangverbinding is 360 gr. C. draaibaar zodat de sleutels vooral in kleine ruimten gemakkelijk zijn te hanteren. Om van aandrijfvierkant op binnenzeskantaandrijving te wisselen is geen gereedschap nodig maar volstaat een simpele druk op de knop.

De serie HXD-zeskantsleutels heeft een reeks verwisselbare cassettes en verloopstukken (metrisch en Engels) en is uitgerust met een geintegreerde reactie-arm.Het maximum draaimoment van deze sleutelserie gaat tot 12.500 Nm bij een werkdruk van 800 bar. Het bereik van het aandrijf-zeskant loopt van 30 tot 100 mm.

Reageer op dit artikel