nieuws

Plannen gereed voor Vinex-locatie in Assendelft

bouwbreed

ssendelft – De plannen voor de realisatie van achthonderd woningen op de Vinex-locatie Saendelft in Assendelft zijn klaar. Deze plannen vormen onderdeel van een nieuw te bouwen wijk met in totaal 5000 woningen. Saendelft krijgt verder een winkelcentrum voor de eigen bevolking van ongeveer 6000 m2. Het centrum biedt plaats aan zo’n dertig winkels.

Voor de ontwikkeling van de wijk is 180 ha grond nodig. De grond voor de wijk is voor een groot deel in handen van marktpartijen en de overheid. Duurzaam bouwen staat centraal in Saendelft.

Het project wordt uitgevoerd door de ontwikkelaars OBAN en OGS waarin verscheidene ondernemers zijn vertegenwoordigd, waaronder BV Bouw- en Aannemingsbedrijf Hein Schilder te Volendam, Wilma Vastgoed BV, bouwbedrijf Van der Gragt BV te Assendelft en Vos Bouw- en Exploitatiemaatschappij uit Alkmaar.

Reageer op dit artikel