nieuws

Oibibio vestigt zich in Roermond

bouwbreed Premium

roermond – Oibibio, het commerciele centrum voor spirituele bewustwording en persoonlijke groei, wil zich ook vestigen in Roermond. Initiatiefnemer Ronald Jan Heijn heeft het monumentale pand De Steenen Trappen aan de Neerstraat al gekocht. Hij laat nu onderzoeken of een tunnel het gebouw met de vier grote, daartegenover gelegen huizen kan verbinden.

Niet bekend

De Steenen Trappen zal onderdak bieden aan een grand cafe, een sauna, een vegetarisch restaurant en meer. Een van de vier panden aan de overzijde (een voormalige winkel) wordt ingericht tot warenhuis, de andere drie zijn bestemd als gastenverblijf met 26 kamers, uitsluitend voor Oibibio-gangers.

Heijn wil de sloop- en renovatiewerkzaamheden in De Steenen Trappen nog dit jaar beginnen.

Reageer op dit artikel