nieuws

NBM breidt raad van bestuur uit

bouwbreed Premium

den haag – De raad van commissarissen van NBM-Amstelland wil de raad van bestuur uitbreiden met 4 man. Het voornemen moet per 1 juli ingaan, tegelijkertijd wordt de Concernraad opgeheven. Over het plan moet nog advies van de Centrale Ondernemingsraad worden ingewonnen.

De bedoeling is de directeur van Wilma Nederland, ing. H.J. Wilgenhof, en drie groepsdirecteuren van NBM zelf te benoemen. Daarbij gaat het om P.S.D. van Ommen, algemeen directeur van NBM-Amstelland Bouw en Infra, J.F. Redeker, algemeen directeur Cementbouw Handel en Industrie en K. de Ruiter, algemeen directeur NBM-Amstelland Projectontwikkeling en Vastgoed.

Het idee van de commissarissen is ingegeven door de beoogde overname van Wilma Nederland. Zij vinden dat directeuren die leiding geven aan de hoofdactiviteiten van het concern, mede verantwoordelijkheid moeten dragen voor de gezamenlijke gang van zaken.

Reageer op dit artikel