nieuws

Een maat voor alle sluitkommen

bouwbreed Premium

Buva heeft voor alle typen ramen en deuren de afmetingen van de sluitkommen voor espagnoletten geharmoniseerd. Ondanks de grote verscheidenheid aan typen sluitkommen, hebben ze dezelfde infreesmaten. Timmerfabrikanten kunnen voortaan voor alle uitvoeringen met een infreesmaat volstaan.

De sluitkommen zijn allemaal nastelbaar. Ze zijn goedgekeurd door SKG (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen) en hebben het politiekeurmerk voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Tevens voldoen de sluitkommen aan de NVN 5096, de voorlopige norm van inbraakwerendheid van woningen klasse 2. Deze wordt in januari 1999 van kracht via een aanpassing van het Bouwbesluit.

Buva rationele bouwprodukten BV-Rotterdam, 010-2802000.

Reageer op dit artikel