nieuws

Delta-L verwerft verkoop Ricofon

bouwbreed

Delta-L heeft de vertegenwoordiging voor Nederland verworven van Ricofon, producent van geluidabsoberend schuim. De importrechten worden overgenomen van Acoustair uit Moerkapelle. Het door Ricofon vervaardigde schuim heeft bijzondere reflecterende en geluidabsorberende eigenschappen en biedt een brede toepassing. Vooral in de machinebouw is het Ricofon schuim een veel gebruikt isolatiemiddel ter bescherming van de omgeving tegen overmatig machinelawaai. Het materiaal is ook leverbaar met een vocht- of brandwerende coating.

Delta-L heeft een jarenlange ervaring op het gebied van geluid- en trillingbeheersing waarbij het accent van de activiteiten ligt op het beheersbaar maken van overmatige geluidsemissies. In dat kader heeft het bedrijf reeds een groot aantal bouw- en installatieprojecten uitgevoerd met geluid- en trillingdempende voorzieningen.

Reageer op dit artikel