nieuws

Unidek presenteert lichte dakisolatie

bouwbreed

Unidek Bouwelementen BV heeft het programma dakisolatie van Dijkotop voor platte en flauw hellende daken uitgebreid met een nieuwe cachering, LC. Het is een 80 grams glas-vlies, voorzien van een bitumen coating met een gewicht van ca. 1200 gram per m2. Hierop kan een eenlaagse dakbedekking mechanisch in overlap worden bevestigd. Dijkotop LC is ook geschikt voor platte en flauw hellende daken waarop de isolatie indirect mechanisch wordt bevestigd en voor platte daken die worden voorzien van een losliggend geballast dakbedekkingssysteem. Deze dakisolatie is leverbaar met of zonder afschot en in de geexpandeerde polystyreenkwaliteiten EPS20 tot en met EPS35.

Unidek BV, Gemert, telefoon (0492) 378111.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels