nieuws

Tuinstoelenweer

bouwbreed

He, he… het wordt warm! Met een zuidelijke stroming dringt morgen warme lucht tot Nederland door. Daarin lopen de temperaturen op tot zo’n 20 gr. C. Tijdens het weekeinde beweegt het kwik zich naar 25 gr. C. Behalve hoge temperaturen, normaal in deze tijd is het een graad of 16-17, laat ook de zon zich vaak zien en het blijft droog. Stralend wordt het waarschijnlijk niet omdat er onder invloed van een zwakke storing in de bovenlucht ook een aantal wolkenvelden overtrekken. Later op zondag wel kans op een regen of onweersbui.

Regio Noord: Perioden met zon en droog. Maximumtemperaturen rond 19 gr. C, op de Waddeneilanden iets lager. Matige, in het Waddengebied eerst nog een vrij krachtige naar zuid tot zuidoost krimpende wind.

Regio Oost: Enkele wolkenvelden maar ook ruim baan voor de zon. Temperaturen oplopend tot 20-21 gr. C. Matige zuid tot zuidoostenwind.

Regio Zuid: Perioden met zon, ook enkele wolkenvelden maar wel droog. Maximumtemperaturen 22 gr. C. Matige zuid tot zuidoostenwind.

Regio West: Perioden met zon, afgewisseld door enige tijd wolkenvelden. Temperaturen stijgend naar 20 gr. C. Matige zuid tot zuidoostenwind.

Donderdag zon onder: 21.14 uur

Vrijdag zon op: 5.56 uur

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels