nieuws

Britse fabrikant zoekt agent voor branddeuren

bouwbreed Premium

De Britse fabrikant van brand- en veiligheidsdeuren Norwood Partition Systems Ltd. zoekt een Nederlandse agent voor zijn range Shieldoor. Ook in Belgie, Frankrijk, Duitsland en Italie is de fabrikant op zoek.

Het gaat om de typen Argonaut, Vulcan en Titan in enkel- en dubbeldeurs uitvoeringen met tal van opties, inclusief kozijnen. Argonaut is vooral geschikt voor ruimten die schoon moeten zijn. Deze deuren zijn ook geluidwerend. De Vulcan is een typische branddeur, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van een half uur tot vier uur brandwerend. De Titan is bij uitstek een kluisdeur, die in diverse ‘sterkten’ leverbaar zal zijn.

De deurpanelen zijn alle gemaakt van 1,2 millimeter verzinkt staal, de kozijnen van 1,6 millimeter verzinkt staal.

Er zijn in principe tien standaardkleuren leverbaar.

Norwood Partition Systems Ltd., Redditch (UK), telefoon +44 1527 510015.

Reageer op dit artikel