nieuws

Bam en Heijmans winkelen in binnen- en buitenland

bouwbreed

BAM en Heijmans zijn op overnamepad. BAM zoekt het in het buitenland en de andere zoekt het in Drenthe en de Veluwe.

Interbuild uit Antwerpen gaat de activiteiten van BAM Construction versterken. De aankoop van de onderneming, die een omzet realiseert van f. 150 miljoen, zal in contanten worden voldaan. De nieuwe Belgische aannemer is actief in Vlaanderen en Brussel op het terrein van utiliteitsbouw en renovatie. De bouwers werken overigens op diverse projecten samen.

Heijmans zoekt het in Klazienaveen en Nijkerk. Hier zijn de Middelkoop-bedrijven gevestigd. De aangekochte aannemer, omzet f. 25 miljoen, is actief op het gebeid van betonbouw, -reparatie en geluidwerende voorzieningen. Ook deze aankoop wordt uit de ‘knip’ gefinancierd. Middelkoop gaat onderdeel uitmaken van de divisie Beton en Waterbouw.

Reageer op dit artikel