nieuws

Woningen Zoetermeer al op papier verkocht

bouwbreed Premium

Wethouder Jenne van Zoetermeer heeft de eerste paal geslagen voor de bouw van het deelplan I van het project Noordhove aan de noordoostzijde van Zoetermeer. Nog voor de eerste paal voor dit door Ballast Nedam Woningbouw te Rotterdam en Era Bouw BV te Zoetermeer ontwikkelde en te bouwen plan de grond in ging waren de 174 eengezinswoningen verkocht. Het project heeft acht verschillende woningtypen naar een ontwerp van COCON Architecten en Ingenieurs Rotterdam, die in prijs varieren van f. 167.000 tot f. 420.000 vrij op naam. De bouwkosten bedragen circa f. 21,5 miljoen, de bouwtijd vergt 1,5 jaar.

De woningen worden gerealiseerd op een door een dijk omringd vierkant terrein van 200 bij 200 meter, ingeklemd tussen de Benthuizer en Noordhovense plas.

Reageer op dit artikel