nieuws

Verwarring over woontorens in Zoetermeer compleet

bouwbreed Premium

Het is hollen of stilstaan in Zoetermeer. Want wat blijkt: in het voormalige boterdorp worden niet een maar liefst twee woontorens gebouwd. En laten die nu ook nog bijna in elkaars schaduw staan.

Verwarrend dus voor ons maar vooral voor de fotograaf die door al die torens de ware woontoren niet meer kon zien. Hij fotografeerde dus de CityTower. En wij maar denken dat het hier ging om de woontoren van Ballast Nedam Woningbouw BV.

Maar het was dus de CityTower die afgelopen dinsdag de voorpagina van Cobouw sierde. IBC Vastgoed tekent voor de ontwikkeling. Muwi Rotterdam bouwt deze reus die overigens met 65 meter net een metertje hoger is dan de Woontoren van Ballast Nedam. Het ontwerp van de City Tower is verder van de hand van de Cees Reijers Architecten uit Delft.

Reageer op dit artikel