nieuws

Topcon minilaser voor renovatie en afbouwwerk

bouwbreed

Topcon heeft voor de afbouw een minilaser op de markt gebracht die zowel horizontaal als verticaal is te gebruiken. De afbouwlaser, RL-25S heeft een ingebouwde elektronische beveiliging tegen scheefstand en projecteert een heldere zichtbare laserstraal. Voor het haaks uitzetten is de laser voorzien van een haakse loodlijn.De RL-25S is uitgerust met het Topcon scan systeem. Dat wil zeggen dat zodra de roterende laserstraal het scanplaatje herkent de rotatie van de laserkop stopt en ter hoogte van het scanplaatje een zichtbare laserlijn projecteert.

De projectie nauwkeurigheid bedraagt plus minus 3 mm per 20 meter. De minilaser wordt door Topcon geleverd in stevige draagtas compleet met scanplaat, vloerstatief en wandhouder.

Topconm minilaser model RL-25S voor renovatie-, installatie – en kleinere afbouwwerkzaamheden.

Reageer op dit artikel