nieuws

Overname Schilder in de vertraging

bouwbreed Premium

De overname van Hein Schilder uit Volendam door Bouwfonds heeft vertraging opgelopen. Reden hiervoor is dat HBG-dochter Intervam afziet van de overname van de bouwactiviteiten van dit familiebedrijf.

Bouwfonds was alleen maar geinteresseerd in de grondposities die Schilder voornamelijk in Noord-Holland heeft. Begin februari verwachtten Bouwfonds en Intervam nog snel overeenstemming te krijgen over de deal waarbij Bouwfonds alleen de niet-bouwactiviteiten zou overnemen en Intervam de bouwpoot.

Volgens HBG kon er geen overeenstemming worden bereikt over de condities voor de deal. Bouwfonds is nu op zoek naar een andere bouwer die de bouwactiviteiten van Schilder wil hebben. Daar wordt een omzet gerealiseerd van circa f. 120 miljoen per jaar. Er werken zo’n 300 man.

Reageer op dit artikel