nieuws

Obdam in zee met Inogem

bouwbreed

De gemeente Obdam en projectontwikkelaar Inogem BV uit De Bilt hebben concrete plannen voor de bouw van een supermarkt, een aantal winkels, een gemeentekantoor en twintig seniorenwoningen in het centrum van Obdam. De contracten werden onlangs ondertekend. De onderhandse aanbesteding moet nog plaats vinden.

Met de nieuwbouw die volgend jaar maart van start gaat, is een kleine f. 10 miljoen gemoeid. In 2001 moet het project zijn afgerond. Het ontwerp voor het centrumplan is van Trigallez Architekten BV uit Hoorn.

Het centrumplan heeft nogal wat voeten in aarde. In eerste instantie schakelde Obdam projectontwikkelaar Vrieshorst BV uit Amsterdam in om een plan te ontwikkelen voor het centrum. Obdam blies de samenwerking onlangs af. Vrieshorst is het niet eens met de manier waarop dat is gebeurd en schakelde de rechter in, die binnenkort uitspraak doet.

Reageer op dit artikel