nieuws

Nieuwe mobiele compressoren

bouwbreed

De 6-serie van XAS mobiele compressoren van Atlas Copco is uitgebreid met zeven types van 105 tot 185 l/s (6,3 tot 11,1 kubieke meter/min) en drukken van 7, 12 en 14 bar. De capaciteiten zijn 6 tot 10 procent hoger dan de voorgaande serie.

De nieuwe Deutz-dieselmotoren van de 1012-serie zijn zuiniger en de uitlaatgassen bevatten minder schadelijke stoffen. De toerentallen zijn verlaagd en de geluidsniveaus van de machines zijn lager.

Het handremmechanisme van de apparaten is boven de dissel geplaatst, de achterlichten zijn verzonken. Opties zijn een ingebouwde smeerolienevelaar en conditioneringsapparatuur als nakoeler, reheater en een filterset.

Atlas Copco, Zwijndrecht, tel.(078) 6230230.

Een nieuwe mobiele compressor uit de 6-serie van XAS.

Reageer op dit artikel