nieuws

Naar weer voorbij

bouwbreed

Er hangt een duidelijke weersverbetering in de lucht. Rond het midden van de week komt er boven West-Europa een hogedrukgebied tot ontwikkeling. Daardoor stabiliseert de atmosfeer ofwel de regenkansen nemen af en de zon laat zich steeds vaker zien. Het gunstigst is evenwel de opmars van het kwik. Op woensdag is het al meer dan 15 gr. C en als de Eurocomputers gelijk krijgen wordt de 20 gr. C overschreden. Zoals het zich nu laat aanzien is het fraaie weer geen eendagsvlieg ofwel aan het einde van de week is het hoogstwaarschijnlijk nog voorjaarsachtig.

Regio Noord: Af en toe zon maar op de meeste plaatsen droog. Weinig wind en temperaturen oplopend tot 14 gr. C.

Regio Oost en Zuid: Op de meeste plaatsen droog met naast wolkenvelden ook geregeld zonneschijn.

Maximumtemperaturen 14 gr. C en vrijwel geen wind.

Regio West: Wolkenvelden, ook zon en nagenoeg overal droog. Temperaturen 13 gr. C en nauwelijks wind.

Maandag zon onder: 20.44 uur

Dinsdag zon op: 6.29 uur

Reageer op dit artikel