nieuws

N 34 afgesloten voor verdubbeling

bouwbreed

Steeds vaker gaat Rijkswaterstaat er toe over om bij reconstructies van wegen het betreffende wegvak geheel af te sluiten. Het werk kan dan vlotter worden uitgevoerd zodat het verkeer per saldo zo min mogelijk belemmerd wordt.

Ditmaal gaat het gebeuren ten behoeve van de verdubbeling van de N 34 tussen Emmen-zuid en Holsloot. Dit weggedeelte wordt van maandag 20 april tot begin juli voor alle verkeer afgesloten omdat de N 34 moet worden verdubbeld. Ook de tunnel ‘Wienbargsteeg’ wordt verlengd en is die periode gestremd. Het verkeer wordt omgeleid via de oude rijksweg Emmen-Erm.

Het werk wordt uitgevoerd door de aannemerscombinatie KWS, Reef en Verstoep.

Van medio september tot begin december zal het gedeelte Erm-Holsloot van de N 34 voor alle verkeer worden afgesloten om dit gedeelte op dezelfde wijze om te bouwen tot dubbelbaans autoweg. Het werk zal begin 1999 in zijn geheel worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel