nieuws

Leveranciers van elemententellers bundelen krachten

bouwbreed

Samenwerken is in veel opzichten een gezondere oplossing dan langdurig concurreren. Bouwma Bouwmachines BV, Beverwijk en Nemaasko BV te Maasbracht zijn ook die mening toegedaan. Beide bedrijven zijn reeds jaren actief op het gebied van elementenstelmachines en hebben die activiteiten nu voor de Nederlandse markt gebundeld.

Met een gezamenlijke aanpak van de markt van elementenstelmachines menen beide leveranciers de bouw direct een breder keuzepakket te kunnen leveren en daarnaast een betere, meer landelijk gedekte service.

Van de door Bouwma Bouwmachines en Nemaasko gevoerde programma’s zal binnenkort een gezamenlijke technische documentatie verschijnen. Hierin zijn niet alleen de Warry blokkenstellers van Bouwma en de Nemaasko machines opgenomen. Ook beider resterende productenprogramma’s, waaronder klemmen, lijmmixers, lijmbakken en scheppen, alsmede bouwkranen, zijn hierin opgenomen. Behalve een verruiming van de verhuuractiviteiten staat de bedrijven met de samenwerking ook een gezamenlijke periodieke en jaarlijkse keuring van elementenstelmachines voor ogen.

Reageer op dit artikel