nieuws

Koud en nat

bouwbreed Premium

De depressie die gisteren naar het midden van de Noordzee trok, en tot en met het weekeinde boven onze omgeving bleef liggen, heeft tot gevolg dat we de komende dagen te maken krijgen met veel nattigheid en lage temperaturen.

Vandaag flinke buien, mogelijk met onweer. Maxima 7-8 graden.

De stevige noordwestenwind maakt het erg guur. Komende avond en nacht trekt een storing over ons land, er valt dan opnieuw enige neerslag. De bovenlucht is dan zo koud, dat de neerslag mogelijk in de vorm van sneeuw valt. Het is de komende nacht koud, minima rond het vriespunt, dus kan het zelfs glad worden.

Morgen opnieuw een slechte dag, het is half tot zwaar bewolkt en er vallen flink wat buien. In de middag wordt het 7 tot 8 graden.

Van donderdag tot en met zondag vallen er nog enkele buien. De maxima lopen iets op naar 8 tot 11 graden. De wind komt meest uit west tot zuid-west en neemt geleidelijk af tot matig.

Dinsdag zon onder: 20.32 uur – Woensdag zon op: 6.45 uur

Reageer op dit artikel