nieuws

Katwijkse bouwers richten VRO Bouwgroep op

bouwbreed Premium

De samenwerking tussen Oostingh Staalbouw BV uit Katwijk en plaatsgenoot Van Rhijn Bouw BV bij infrastructurele werken, gerelateerd aan spoorwegen, heeft zo tot elkaars tevredenheid gewerkt, dat ze voor dit soort werken een vennootschap onder firma hebben opgericht: de VRO Bouwgroep.

Oostingh Staalbouw BV (jaaromzet ongeveer f. 50 miljoen) werkt met 150 medewerkers in heel Nederland. Aansprekende bouwprojecten, waaraan betrekkelijk recent werd meegebouwd zijn het stadhuis in Den Haag, de Jaarbeurs in Utrecht, de bloemenveiling Flora in Rijnsburg en het Gelredome in Arnhem.

Van Rhijn Bouw (jaaromzet ongeveer f. 65 miljoen) werkt eveneens met zo’n 150 werknemers zowel op het gebied van projectontwikkeling op de woningbouwmarkt als in de utiliteitssector. Er werden recent diverse kantoorpanden en bedrijfspanden gerealiseerd .

En de tijdelijke traverse op het station van Woerden kan ook op rekening van Van Rhijn worden geschreven. De realisering van de bouw van het derde perron op het station van Amersfoort, waarbij de beide bedrijven samenwerkten, brachten de ondernemingen ertoe voor infrastructurele werkzaamheden een aparte vof op te richten: de VRO Bouwgroep. Die vennootschap is bereikbaar op het huidige adres van Van Rhijn Bouw BV aan de Valkenburgerweg in Katwijk en onder telefoonnummer 071 – 4016041.

Reageer op dit artikel