nieuws

Isoned neemt buitendienst van Conprotect over

bouwbreed Premium

Isoned BV te Tiel heeft een compleet buitendienstteam overgenomen van Conprotect te Deventer. Het gaat om de medewerkers die zich bezighouden met de verkoop van Ispo Concretin beton- en vloerafwerkingsproducten.

Isoned levert al meer dan 20 jaar afbouwproducten van Ispo in Nederland en Belgie. Een voorbeeld is de Ispo thermische buitengevelisolatie, waarvan Isoned inmiddels ruim 4 miljoen vierkante meter heeft verkocht. Het programma bestaat verder uit muurverven, mortels en binnenafbouwproducten. De Ispo Concretin beton- en vloerafwerkingsproducten zijn daar nu aan toegevoegd. Isoned is sinds meer dan een jaar een volle dochteronderneming van het Duitse bedrijf Ispo GmbH, dat op zijn beurt onderdeel uitmaakt van Dyckerhoff AG.

Reageer op dit artikel