nieuws

Hydraulische sleutels voor zware montage

bouwbreed Premium

Hytorc uit Munchen toonde op de Bauma een programma hydraulische momentensleutels die volgens de producent speciaal voor bouwindustrie zijn ontwikkeld. De sleutels dienen voor het bevestigen en losnemen van zware boutverbindingen binnen de montagesector.

Of het nu gaat om de bevestiging van kogeldraaikransen en torenstukken bij draaikranen, om geleiderollen en aandrijfwielen bij graafmachines, verbindingen van rupsen en bevestiging van rupsplaten of om staalbouwconstructies, voor elk type boutverbindingen of bevestiging is in het Hytorc programma een oplossing.

Hydraulische sleutel en aandrijfaggregaat hebben een gering gewicht en kleine afmeting. Sleutel, aggregaat, hydraulische slangen en doppen laten zich in een speciale koffer opbergen tot een hanteerbaar pakket van amper 30 KG.

Bij revisie van rupskettingen is het demonteren van de oude platen en monteren van de nieuwe tijdrovend. Hiervoor ontwikkelde Hytorc een sleutel die 2 bouten gelijktijdig bevestigt met een vooraf nauwkeurig ingesteld aandraaimoment.

Reageer op dit artikel