nieuws

Dynamisch uitzicht TBI

bouwbreed

Sinds eind vorig jaar verhuisde TBI Holdings BV binnen Rotterdam van een statig oud herenhuis aan de Parklaan naar de gloednieuwe kantoorkolos aan het Wilhelminaplein op de Kop van Zuid. De TBI-directie op de 19-de verdieping kijkt daarmee uit naar een van de prachtigste panorama’s in de stad, met pal voor zich de nieuwe Erasmusbrug en het Noordereiland

Directie-voorzitter Rinus Platschorre over deze laatste nieuwe TBI-stap: “Dat oude herenhuis aan de Parklaan had ook zijn charme, maar wij waren daar uit ons jasje gegroeid. In die drie verdiepingen was geen ruimte voor een aparte vergaderruimte. Daarnaast zaten wij met onze bereikbaarheid. Vroeger kwam je vanuit het noorden de rand van Rotterdam binnenrijden. En dan was je minstens nog een half uur kwijt om op de Parklaan te komen. Nu rijden wij even de Brienenoordbrug over, afslag Fijenoord, de vierbaansweg op en dan zit je zo via de parkeergarage-kelder in ons kantoorpand. ’s Ochtends scheelt dat op een uur rijden, alleen al een kwartier.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels