nieuws

Vlakke zonwering kan tegen windkracht 9

bouwbreed

Sunmaster Nederland heeft een nieuwe, windvaste vlakhangende buitenzonwering (een zogenaamd screen) ontwikkeld, de Sunfix. Het doek wordt strak in de constructie getrokken nadat het omlaag is gebracht.

Daardoor ontstaan geen rimpels in het doek, kan het doek niet meer opwaaien en behoort ook het rammelen van de onderlijst in de constructie tot het verleden. Volgens de producent is het screen ook bij windkracht 9 nog te gebruiken.

De montage van het nieuwe screen vergt geen extra handelingen in vergelijking met een zonwering die niet van het gepatenteerde windvast-systeem in de zijgeleiding is voorzien.

Ook reeds gemonteerde screens kunnen met Sunfix achteraf windvast worden gemaakt.

Sunmaster Nederland BV, Nijkerk, tel.: 033-2463131.

Reageer op dit artikel